Strand Sol Golf Spanien

Torrevieja Byggservice

Lägenheter vid stranden i markplan

34 golfbanor i närhet.

Alla Lägenheter har AC och TV med parabol, Svenska kanaler. WIFI

 

Lägenheter fullt utrustade. Nyrenoverade och fräscha. Det finns komplett kök med allt som behövs för en bra vistelse, lakan, handukar. Tvättmaskin och luftconditionering. Tillgång till bredband via WIFI året runt. Med endast 30 meter till en underbar strand och med 5 minuters gångväg till Europas största salt och gyttjebads bassänger, det är verkligen något som alla borde prova... Sedan finns det mer än 34 golfbanor inom en timmas omkrets med bil. Ni har allt i er närhet, stora fantastiska marknader där man stänger av hela gator och kvarter och fylls med allsköns saker till oslagbara priser... Många av våra gäster passar även på att besöka tandläkare i närheten, räkna med 50% billigare än i Sverige, som dom säger semester resan betald...

Ni flyger till Alicante med Ryanair eller Norwegian som är lågprisflyg. På Alicante flygplats hyr ni bil på www.goldcar.es/en , boka bekvämt samtidigt som ni bokar flygresan. Kostar för en bra bil 1000:- i veckan. Lägenheterna finns i Santiago de la Ribera. Det är en underbar mysig spansk kustby.

Ligger strax söder om Torrevieja, ca 10 km. Läs mer om Murcia på www.murciaturistica.es/en .För er som är vin intresserade meddela mig så går det att ordna besök på ¨Pepes¨ bodega. Tips: många som kommer jobbar på morgonen, sedan drar man till stranden tack vare tillgång till wifi.

Varmt välkomna...

www.murcia.se Kontakt: Mail: klasdemurcia@yahoo.es

Vi finns alltid på plats. Välkomna